Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vilniuje įkliuvo rusė, kurios pase – suklastoti 5 šalių datos spaudai

Vilniaus oro uoste pasieniečiai sulaikė iš Lietuvos į Maskvą vykusią Rusijos pilietę, kurios pase, įtariama, buvo suklastoti penkių šalių sienos kirtimo spaudai. Užsienietę, kuriai gresia laisvės atėmimas iki trejų metų, VSAT pareigūnai uždarė į areštinę.
Asociatyvi iliustracija: oro uoste dirbanti VSAT pareigūnė
Asociatyvi iliustracija: oro uoste dirbanti VSAT pareigūnė / VSAT archyvo nuotr.

Trečiadienio rytą VSAT Vilniaus pasienio rinktinės Vilniaus oro uosto pareigūnai tikrino iš Lietuvos į Sankt Peterburgą per Maskvą ketinančių išvykti keleivių dokumentus. Kontrolės metu pasieniečiams iškart įtartinas pasirodė 29-erių Rusijos pilietės paduotas pasas. Atlikus detalią dokumento patikrą paaiškėjo, kad jame esantys Čekijos, Slovėnijos, Slovakijos, Kroatijos, Rumunijos sienos kirtimo spaudai yra, įtariama, klastotės. Keleivė buvo sulaikyta, apklausta ir uždaryta į areštinę.

Dėl spaudų suklastojimo VSAT Vilniaus pasienio rinktinės pareigūnai pradėjo ikiteisminį tyrimą. Už tokį nusikaltimą užsienietei gresia bauda arba areštas, arba laisvės atėmimas iki trejų metų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius