Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2022 06 20 /17:24

Vilniuje ir Skypsčiuose paskendo vyrai

Šeštadienį tvenkinyje sostinėje paskendo vyras. Nelaimė įvyko Mozūriškių gatvėje. Dar viena nelaimė vandenyje šeštadienį įvyko Skuodo rajone. Ežeras šio skenduolio kūną atidavė pirmadienį.
Jonavos rajone nuskendo du žmonės
Asociatyvi iliustracija / A.Paplonskio nuotr.

Papildyta 17.24 val.: Klaipėdos apskrities vyriausiojo policijos komisariato Komunikacijos poskyris pirmadienio pavakarę informavo, kad 2022-06-20, apie 16.45 val. Skuodo r., Skypsčių k., Kalčių ežere rastas skenduolis.

Įtariama, jog tai gali būti 2022-06-18 į šį ežerą įkritusio 1960 m. gimusio vyro kūnas.

Pradžia. Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamentas pranešė, kad Buivydiškių I tvenkinio krante buvo rasti žmogaus asmeniniai daiktai – drabužiai. Įtarta, kad žmogus nuskendo.

Atvykę gelbėtojai gelbėjimo valtimi ir narų įranga ieškojo skenduolio.

Vyro kūnas buvo rastas už 50 metrų nuo kranto, 2 metrų gylyje. Jis buvo ištrauktas bei parplukdytas į krantą.

Aplinkybes aiškinasi policijos pareigūnai.

Dar viena nelaimė vandenyje šeštadienį įvyko Skuodo rajone.

15.47 val. buvo gautas pranešimas, kad Ylakių seniūnijoje, Skypsčių kaime esančiame Kalčių ežere apvirto valtis, skęsta žmonės.

Kiti žvejai savo valtimi nuplaukė iki ežero vidurio, ištraukė skendusį asmenį, parplukdė jį į krantą ir perdavė medikams.

Ugniagesiai, naudodami savo valtį, ežere ieškojo kito žmogaus. Prie kranto žolėse rastos dvi gelbėjimosi liemenės ir avalynė.

Atvykę narai atliko paieškos darbus po vandeniu. 20.13 val. prisijungė Latvijos priešgaisrinės gelbėjimo tarnybos narai, jie skenduolio ieškojo ežere iš savo šalies pusės.

21.43 val. darbai nutraukti, skenduolis nerastas. Paieška buvo tęsiama sekmadienį – narai vykdė paieškas po vandeniu. Iš valties buvo išžvalgytas 860 arų plotas, taip pat atlikta žvalgyba dronu. Tačiau ir tądien dingusiojo rasti nepavyko.

Kalčių ežeras yra šiaurės vakarų Lietuvoje, už 9 kilometrų į šiaurę nuo Ylakių. Ežerą kerta valstybinė siena su Latvija.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Užsisakykite 15min naujienlaiškius