Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vilniuje pareigūnai sulaikė vyrą ir moterį – pas abu rado karfentanilio

Lapkričio 10 d. apie 17 val. 57 min. Vilniuje, Didlaukio g., automobilių stovėjimo aikštelėje, policijos pareigūnai pastebėjo automobilį BMW, už kurio vairo sėdėjo jiems gerai žinomas vyras (gim. 1975 m.) – pareigūnų turimais duomenimis, šis 47 metų asmuo vartoja narkotines medžiagas ir galimai jas platina.
Karfentanilis
Karfentanilis / Lietuvos policijos nuotr.
Temos: 2 Narkotikai Vilnius

Netrukus automobilis iš aikštelės pasišalino. Nusprendus sustabdyti jo vairuojamą transporto priemonę prie pastarojo namų sostinės Karaliaučiaus g., į pagalbą buvo pasitelkti Viešosios tvarkos valdybos Specialiosios parengties skyriaus pareigūnai – apie 18 val. 45 min. daugiabučio namo laiptinėje jie ir sulaikė BMW vairuotoją bei su juo buvusią moterį (gimusi 1989 m.).

33-ejų sulaikytoji policijos pareigūnams pateikė du folijos lankstinukus su gelsvais milteliais, įtariama narkotinė medžiaga – karfentanilis, o asmens kratos metu rastas folijos gumulas, kuriame buvo 44 folijos lankstinukai su gelsvais milteliais, įtariama ta pati narkotinė medžiaga – karfentanilis.

Abu įtariamieji uždaryti į areštinę.

Vilniaus miesto pirmajame policijos komisariate pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl neteisėto disponavimo narkotinėmis ar psichotropinėmis medžiagomis be tikslo jas platinti (Lietuvos Respublikos baudžiamojo kodekso 259 str. 1 d.).

Įtariamiesiems gresia bauda arba areštas, arba laisvės atėmimas iki dvejų metų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius