Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2019 05 03 /17:43

Vilniuje pasipylė avarijos: autobusas nubloškė taksi, aplinkkelyje grėsmę vėl kėlė šuliniai

Sostinėje penktadienį po pietų neišvengta avarijų, jų metu nukentėjo žmonės, be to, susidarė kur kas didesnės, nei įprasta penktadienio popietei, eismo spūstys.
Avarija Vilniaus senamiestyje, per kurią nukentėjo vyras ir vaikas
Avarija Vilniaus senamiestyje, per kurią nukentėjo vyras ir vaikas / Nuotrauka iš „Facebook“ profilio „Reidas Vilniuje“

Oslo gatvėje, ties Lazdynų tiltu, apie 15 val. autobusas trenkėsi į taksi automobilio galą. Taranuotas taksi dar rėžėsi į atitvarus, per avariją traumų patyrė šio „Toyota Prius“ vairuotojas.

VIDEO: Sudaužytas taksi Vilniaus Oslo gatvėje

Kita avarija taip pat apie 15 val. įvyko Subačiaus gatvėje, kur susidūrė iškart 3 transporto priemonės.

Ties Subačiaus apžvalgos aikštele, leidžiantis Užupio link, susidūrė „Toyota“, „Citroen“ ir „Mercedes-Benz“ markės automobiliai, BNS informavo Vilniaus policijos atstovė spaudai Julija Samorokovskaja.

Per avariją nukentėjo vaikas ir vyras.

Tuo metu vairuotojas Artūras Vilniaus pakraštyje, Galgiuose, penktadienio pavakarę užfiksavo į avariją patekusius sunkvežimius. Vienas sunkiasvoris automobilis su priekaba net vertėsi kelkraštyje.

VIDEO: Kelyje į Galgius vertėsi sunkvežimis su priekaba

Be to, „Facebook“ grupės „Reidas Vilniuje“ lankytojai pranešė apie nesklandumus, susijusius su netvarkingais liukais aplinkkelyje. Kas tiksliai ten atsitiko, redakcija duomenų neturi, tačiau feisbuke matomas policijos ekipažas, laikinais ženklais pažymėtos kliūtys ir kelkraštyje sustoję susidūrę arba į šulinius apgadinti automobiliai.

VIDEO: Vilniaus Vakariniame aplinkkelyje – vėl problemos dėl netvarkingų šulinių dangčių

15min prieš porą savaičių kaip tik pasakojo, kad Vilniaus Vakariniame aplinkkelyje šeštadienį įvykusi didelė avarija, po kurios automobiliai liko neberemontuojami, sukėlė nemenką rezonansą. Po šios avarijos į 15min redakciją kreipėsi vyras ir papasakojo, kad avarijos priežastis greičiausiai buvo ant kelio sustatyti laikini ženklai. Vilniaus savivaldybei nuskambėjo kaltinimai „nusikalstamu aplaidumu“, o valdžios atstovai teisinosi, kad didžiulio apkrovimo gatvėje pasitaikantys šulinių dangčių ar liukų lūžiai yra neišvengiami.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius