Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Vilniuje policija šūviais vaikėsi taksi automobilį: keleivio rankinėje – narkotikai

Penktadienį Vilniuje policijos pareigūnai vaikėsi degalų užsipylusį ir nesusimokėjusį taksi automobilį. Persekiojimo metu aidėjo ir šūviai. Paaiškėjo, jog vieno iš taksi sėdėjusių keleivių rankinėje – narkotikai.
Taksi
Taksi / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Kaip informuoja Policijos departamentas, rugsėjo 29 d. 15 val. 4 min. Vilniaus J.Tiškevičiaus g. policijos pareigūnų pastebėtas taksi automobilis „Volvo V70“, kurio vairuotojas degalinėse užsipildavo degalų ir nesumokėdavo.

Stabdomas automobilis nestojo, o persekiojimo metu Vilniaus apskrities VPK Patrulių rinktinės 2-osios kuopos 3-iojo būrio vyriausiasis patrulis iš tarnybinio ginklo „Glock 17“ iššovė keturis kartus į viršų. Įvykio metu žmonės nesužaloti.

Automobiliu važiavo du keleiviai, gimę 1972 ir 1981 metais. Jaunesniojo rankinėje rasti 7 polietileniniai maišeliai su baltos spalvos milteliais. Įtariama, kad tai - narkotinės medžiagos.

Abu keleiviai uždaryti į areštinę. Pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl vagystės ir neteisėto disponavimo narkotinėmis ar psichotropinėmis medžiagomis be tikslo jas platinti.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Užsisakykite 15min naujienlaiškius