Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vilniuje sulaikyti vagystėmis įtariami asmenys

Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato Nusikaltimų tyrimo valdybos Nusikaltimų nuosavybei tyrimo skyriaus Operatyvaus reagavimo poskyrio pareigūnai, atlikdami svarbiausią savo pareigą užkirsti kelią kišenvagystėms, labai dažnai išaiškina ir kitus padaromus nusikaltimus.
Įtariamasis Š.B.
Įtariamasis Š.B. / Vilniaus apskrities VPK nuotr.

Kaip rašoma Vilniaus apskrities VPK pranešime, pirmadienį apie 11.30 val. Operatyvaus reagavimo poskyrio pareigūnai, dirbdami Vilniaus senamiestyje, su įkalčiais sulaikė piliečius A.T. (gim. 1968 m.) ir V.B. (gim. 1982 m.), kurie iš sunkvežimio jo iškrovimo metu pavogė įvairių maisto produktų už daugiau nei 300 litų.

Įtariamieji buvo pristatyti į policijos komisariatą, pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Apie 17 val. prekybos centre „Akropolis“ (Ozo g. 25) pareigūnai su įkalčiais sulaikė gerai jiems žinomą D.M. (gimusi 1983 m.) ir jos sugyventinį Š.B. (gim. 1988 m.), kurie iš parduotuvės „Fashion Zone“ pavogė papuošalų už 646 litų.

Įtariamųjų paviršutinės apžiūros metu buvo rasta ir kitos bižuterijos. Kaip vėliau paaiškėjo, šiuos 396,50 litų kainuojančius papuošalus porelė pavogė PC „Ozas“ iš parduotuvės „Bijou Brigitte“.

Pradėti du ikiteisminiai tyrimai. Š.B. buvo uždarytas į areštinę, o D.M. po apklausos paleista, nes yra septintą mėnesį nėščia.

Nusikaltimų nuosavybei tyrimo skyriaus pareigūnai įtaria, kad šie įtariamieji yra padarę daugiau panašaus pobūdžio nusikaltimų, todėl nukentėjusių ar turinčių informacijos apie Š.B. ir D.M. nusikalstamą veiklą prašo kreiptis tel.: (8 5) 271 6053, 271 6132 arba 271 6007.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Užsisakykite 15min naujienlaiškius