Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2017 11 02 /15:52

Vilniuje susidūrė du automobiliai, vienas jų vertėsi: žuvo 19-metė

Ketvirtadienį 14.57 val. policijoje gautas pranešimas, kad Vilniuje, Kareivių g., už Valakampių tilto važiuojant viaduko link, susidūrė du automobiliai, vienas jų apvirto. Paaiškėjo, kad „Peugeot“ išvažiavo į priešpriešinę juostą ir kaktomuša rėžėsi į BMW. Per avariją žuvo 20-metė.
Įvykio vietoje
Įvykio vietoje / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Apie nelaimę pareigūnams pranešė pro šalį važiavęs vilnietis.

„O.Milašiaus gatvėje po Lizdeikos viaduku didelė avarija, eismo spūstys abiejose juostose“, – naujienų portalą taip pat operatyviai informavo pro šalį važiavusi 15min skaitytoja Eglė G.

Iš pradžių nebuvo aišku dėl nukentėjusių. Buvo tik žinoma, kad į įvykio vietą iškviesti ugniagesių gelbėtojų ir greitosios pagalbos medikų ekipažai, pranešė Vilniaus apskrities vyriausiasis policijos komisariato Komunikacijos poskyris.

Netrukus Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamentas 15min informavo, kad, pirminiais duomenimis, mažiausiai vienas žmogus po avarijos liko prispaustas transporto priemonėje. Nukentėjusįjį teko išvaduoti.

Per avariją nukentėjo ir dar vienas žmogus, tačiau jis prispaustas nebuvo ir ugniagesiams jo vaduoti neprireikė.

Netrukus Vilniaus apskrities policija papildomai informavo, kad susidūrus „Peugeot“ ir visureigiui BMW X5 žuvo vienu iš automobilių važiavusi 19 metų mergina. Nukentėjo ir eismo įvykyje dalyvavusio kito automobilio vairuotoja. BMW vairavusi moteris dėl patirtų sužalojimų nuvežta į ligoninę.

VIDEO: Tragiška avarija Vilniuje: susidūrė du automobiliai, vienas jų vertėsi

15min fotoreporteris Irmantas Gelūnas iš įvykio vietos pranešė, kad eismas kryptimi nuo miesto centro Nemenčinės plento link dėl avarijos padarinių šalinimo buvo apskritai uždarytas. Transporto srautui judėti pareigūnai leido tik prieš 15 val.

Pagal pirminę informaciją, abu automobilius vairavo moterys. Nepatyrusi „Peugeot“ vairuotoja važiavo nuo Saulėtekio pusės Žirmūnų link.

Ties vadinamuoju Lizdeikos viaduku transporto priemonė dėl kol kas nežinomų priežasčių buvo nesuvaldyta. „Peugeot“ vertėsi per skiriamąją juostą į priešpriešinio eismo zoną. Ten kaip tik važiavo BMW. Transporto priemonės susitrenkė.

Tragiškos eismo nelaimės aplinkybių tyrimą tęsia sostinės kelių policija.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius