Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2014 07 07 /15:58

Vilniuje susidūrė „VW Passat“ ir savadarbis elektrinis dviratis, spūstys paralyžiavo pusę Žirmūnų

Pirmadienio popietę sostinės Žirmūnų rajone patobulinto dviračio vairuotojas pateko į avariją su lengvuoju automobiliu. Dviratininkas sužalotas, tačiau jis pats, regis, labiau išgyveno dėl savo išskirtinės dviratės transporto priemonės.
Įvykio vietoje
Įvykio vietoje / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Pranešimą apie eismo nelaimę specialiosios tarnybos gavo pirmadienį 15.23 val.

Į įvykio vietą skubiai išsiųsti ne tik policijos, bet ir greitosios pagalbos medikų ekipažai.

Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato Komunikacijos poskyrio pirminiais duomenimis, prie „Medžio centro“, Kareivių g. ir Verkių g. sankryžoje, automobilis „VW Passat“ partrenkė dviratininką.

15min.lt fotoreporteris Irmantas Gelūnas iš įvykio vietos pranešė, kad su VW automobiliu susidūrė dviračio, perdaryto į elektrinį, vairuotojas.

Apie 40 metų vyras buvo sužalotas, pagalbą įvykio vietoje jam teikę medikai netrukus nutarė vežti jį į ligoninę.

Avarija, artėjant judriausio eismo metui po darbų, įvyko svarbioje sankryžoje – Kareivių g. yra viena pagrindinių arterijų Žirmūnų rajone. Iškart po įvykio visomis kryptimis susidarė didžiulės transporto spūstys, kelias valandas jos tik didėjo.

Pasak liudininkų, lengvasis automobilis važiavo Verkių gatve ir suko kairėn į Kareivių gatvę. Tuo tarpu dviračio vairuotojas riedėjo priešinga kryptimi ir Verkių gatve ketino važiuoti tiesiai. VW vairuotoją tikriausiai suklaidino tai, kad dviratininkas judėjo pirmąja eismo juosta, skirta tik sukantiems į dešinę. Tuo tarpu dviračio vairuotojas nuvažiavo tiesiai.

Dviračio vairuotojas, nepaisant to, kad užsigavo pats, labiau išgyveno ir suniokotos savosios transporto priemonės. Į nelaimės vietą atskubėjo ir nukentėjusiojo žmona, kuri raportavo dviratininkui apie dviračio apgadinimus, kol medikai teikė jam pirmąją pagalbą.

Sostinės kelių policija tęsia šios eismo nelaimės aplinkybių tyrimą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius