Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Visai greta Medininkų pasienio posto esančioje kavinėje prekiauta kontrabandinėmis cigaretėmis

Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato Vilniaus rajono policijos komisariato Viešosios policijos skyriaus Prevencijos poskyrio pareigūnai gavo informacijos, kad Medininkų seniūnijoje, Medininkų kaime, prie pasienio posto esančios kavinės darbuotojai kavinės lankytojams parduoda iš Baltarusijos Respublikos atvežtas cigaretes.
Kavinė, kurioje prekiauta kontrabandinėmis cigaretėmis
Kavinė, kurioje prekiauta kontrabandinėmis cigaretėmis / Vilniaus apskrities VPK nuotr.
Vilniaus apskrities VPK nuotr./Kontrabandinės cigaretės
Vilniaus apskrities VPK nuotr./Kontrabandinės cigaretės

Kaip rašoma Vilniaus apskrities VPK pranešime, pirmadienį Maišiagalos ir Rudaminos policijos nuovadų pareigūnai atliko patikrinimą ir sulaikė asmenį, kuris individualiai įmonei priklausančioje kavinėje nusipirko du pakelius cigarečių su Baltarusijos Respublikos banderolėmis.

Pareigūnai, patikrinę kavinės patalpas, aptiko dar 39 pakelius įvairių rūšių kontrabandinių cigarečių. Už akcizais apmokestinamų prekių laikymą ir realizavimą pažeidžiant nustatytą tvarką kavinės darbuotojai surašytas protokolas, už šį pažeidimą gresia bauda nuo 1 tūkst. iki 5 tūkst. litų su šių prekių konfiskavimu.

Pareigūnai, tikrindami šią kavinę, nustatė ir naudojimosi kasos aparatu tvarkos pažeidimą. Darbuotojai L.M. (gimusi 1976 m.) surašytas protokolas. Už kasos aparatu įtrauktų į apskaitą pinigų ir kasoje bei kasos operacijų atlikimo vietoje laikomų pinigų kiekio neatitikimą numatyta bauda nuo 50 iki 100 litų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Užsisakykite 15min naujienlaiškius