Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vos ant kojų pastovintis panevėžietis išvažiavo prieš eismą ir sukėlė avariją

Pirmadienio popietę Panevėžyje, Kniaudiškių gatvėje susidūrė „Mitsubishi“ ir „Volkswagen“ automobiliai. Paaiškėjo, kad avarijos kaltininkas – sunkiai apgirtęs.

Avarija įvyko Kniaudiškių gatvėje, visai netoli mokyklos. „Volkswagen“ vairuotojas pasakojo, kad priešpriešine kryptimi važiavęs „Mitsubishi“ staiga metėsi į jo pusę ir nė nestabdęs trenkėsi.

„Volkswagen“ vairuotojas išlipo iš automobilio ir nuskubėjo prie avarijos kaltininko. Paaiškėjo, kad prie „Mitsubishi“ vairo sėdo aplinkoje sunkiai besiorientuojantis vyras. Nuo jo sklido alkoholio kvapas, „Volkswagen“ vairuotojo teigimu, kaltininkas vos sugebėjo išsiropšti iš mašinos.

Tomo Markelevičiaus nuotr./Avarija Panevėžyje
Tomo Markelevičiaus nuotr./Avarija Panevėžyje

Į avarijos vietą buvo iškviesti kelių policijos pareigūnai. Alkoholio matuoklis patvirtino įtarimus dėl neblaivumo. Apsvaigusiam vyrui nustatytas sunkus 2,65 promilės girtumas. Girtas vairuotojas neneigė, kad vairavo neblaivus.

Vairuotojas aiškino, kad yra išgėręs degtinės ir dabar važiavo namo. Tiesa, kur vartojo alkoholį ir kiek toli sugebėjo nuvažiuoti, vyras nepasakė.

Tomo Markelevičiaus nuotr./Avarija Panevėžyje
Tomo Markelevičiaus nuotr./Avarija Panevėžyje

Girto vairuotojo „Mitsubishi“ buvo priverstinai nuvežtas į aikštelę saugojimui. Ant techninės pagalbos automobilio platformos iš avarijos vietos išgabentas ir nebevažiuojantis „Volkswagen“.

„Mitsubishi“ vairuotojui dėl sunkaus girtumo ir sukeltos avarijos gresia nemenka atsakomybė bei finansiniai nuostoliai, kurie paaiškės po teismo.

Vyrui gali būti paskirta bauda nuo 579 iki 868 eurų, o su vairuotojo pažymėjimu teks atsisveikinti 2-3 metams. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius