Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2015 01 05 /16:47

Žudynėmis įtariamas Nerijus Kalaušis greičiausiai sulauks ir psichiatrų tyrimo

Dviguba žmogžudyste įtariamam Nerijui Kalaušiui greičiausiai bus skirta psichiatrinė ekspertizė. Paprastai tokia procedūra atliekama po labai sunkių ir žiaurių nusikaltimų, kad nekiltų jokių kliūčių teikti kaltinimus įtariamajam.
Nerijus Kalaušis
Nerijus Kalaušis / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

Bylos tyrimui vadovaujantis prokuroras Virginijus Sokolovas 15min.lt patvirtino, kad N.Kalaušiui gali prireikti atlikti psichiatrinę ekspertizę. „Bet nepasakysiu, kada tai bus, apie tai per anksti kalbėti“, – sakė jis.

V.Sokolovas nepasakė, ar įtariamasis kaip nors bando vaidinti nepakaltinamą, ar jo atsisakymas vykti į nusikaltimo vietą ir duoti parodymus kaip nors su tuo susijęs. „Jo elgesio mes niekaip neveikiame, jis pats sprendžia, kaip elgtis. O ką jis mąsto, nepasakysiu“, – kalbėjo pareigūnas.

N.Kalaušio motina Vilija Ramoškienė 15min.lt yra sakiusi, kad jos sūnus draugaudamas su Vilte Stankute-Butkiene 2014 m. gavo vairuotojo teises, nusipirko automobilį. O tam būtina palanki psichiatrų išvada apie psichikos būklę. 

N.Kalaušis įtariamas gruodžio 27 d. Kauno rajone, Giraitės kaime, žiauriai nužudęs 31 metų žurnalistę V.Stankutę-Butkienę ir kartu su ja buvusį 37 metų Giedrių Pavasarį.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius