Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2019 11 03

Orai.lt: bus šilta, bet lietaus neišvengsime

Sekmadienį vyraus debesuoti su pragiedruliais orai. Lietus lankysis tik vietomis, daugiausia tai bus trumpalaikis, didesnis jo kiekis iškris tik šiaurės vakariniuose rajonuose. Pietryčių, pietų vėjas bus vis ramesnis. Į šalį pradėjusi plūsti šiltesnė oro masė diena orą sušildys iki 7–12 laipsnių šilumos.
Ruduo Vilniuje
Ruduo Vilniuje / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

Debesys nesisklaidys ir pirmadienį. Naktį daugelyje rajonų palis negausiai, o dieną atkeliaus tankesni debesys – lis įkyriau, šiaurės vakarinėje šalies dalyje vietomis ir smarkiai. Naktį pūs nestiprus pietryčių vėjas, dieną jis suksis iš pietų, pietvakarių sustiprės iki smarkoko, pajūryje gūsiai sieks 15 m/s. Į šalį toliau plūs šiluma: naktį temperatūra pažemės tik iki 5–10 laipsnių šilumos, dieną pakils iki 10–14 laipsnių.

Antradienį bus didesnė tikimybė išvysti saulę, bet ir vėl palis daugelyje rajonų: vieniems rajonams lietaus klius nemažai, kitiems – tik truputį. Vėjas ims stiprėti, naktį jis suksis iš pietų, pietvakarių dieną pajūryje pereis į vakarų, šiaurės vakarų, bus smarkus, jo greitis sieks 8–13 m/s, pajūryje pavojingi vėjo gūsiai sustiprės iki 15–18 m/s. Naktis dar numatoma šilta, oras atvės iki 6–10 laipsnių šilumos. Dieną gūsingas vėjas po truputį stums šiluma iš Lietuvos, sušils iki 8–12 laipsnių.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius