Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2021 05 14

Orai.lt: grįžta šiltesni, gegužės viduriui būdingi orai

Vasarišką šilumą staigiai išginęs vėsus oro masyvas neturėtų užsilikti ilgesnį laiką. Pamažu grįš šiltesni, gegužės viduriui būdingi orai. Tačiau išplitę žemo atmosferos slėgio laukai kels dažną lietų.
Trečiadienio popietę vilniečius lepino 23 laipsnių šiluma
Trečiadienio popietę vilniečius lepino 23 laipsnių šiluma / Luko Balandžio / 15min nuotr.

Šiandien mūsų padangę dengs gana tankūs debesys, dažniau saulė pasirodys pietvakariniuose rajonuose. Daug kur protarpiais nulis stiproki lietūs, rytiniame šalies pakraštyje kai kur gali lyti smarkiai su perkūnija. Vėjas jau bus nestiprus, daugiausia pūs iš pietryčių, o vakariniuose rajonuose po vidurdienio atsigręš iš vakarų. Temperatūra šiauriniuose, rytiniuose rajonuose vyraus apie 15-16 laipsnių, pietvakarių Lietuvoje sieks 18-20 laipsnių, o pajūryje bus apie 14 laipsnių.

Šeštadienį lietaus tikimybė mažės. Negausiai palis tik vietomis. Vėjas išliks nestiprus. Naktį daug kur nusidrieks rūkas, temperatūra pažemės iki 5-10 laipsnių šilumos. Dieną jau ilgiau švies ir smarkiau šildys saulė. Temperatūra kils iki 17-22 laipsnių, tik pajūryje išliks vėsoka, apie 13 laipsnių šilumos.

Rami, be lietaus kai kur su rūku bus sekmadienio naktis. Dieną pietvakarinėje šalies pusėje iškils tamsūs lietaus kamuoliniai debesys, nušniokš trumpi lietūs, griaudės perkūnijos. Temperatūra kils iki 19-22 laipsnių.

VIDEO: Žiedais apsipylusios sakuros džiugina vilniečius – pražydę medžiai primena purius debesis

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius