Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2021 03 26

Orai.lt: į lauką vilios šiluma

Į Lietuvą atplūsta šiltų orų banga. Penktadienio dieną, rūkui išsisklaidžius, debesys jau neištisai dengs dangų. Daugiau pragiedrulių bus popietinėmis valandomis. Gausesnio lietaus nenumatoma. Pūs pietvakarių nestiprus vėjas. Temperatūra įdienojus sieks 9–13 laipsnių, tik prie jūros žemi tankūs debesys neleis orui įšilti daugiau 5–8 laipsnių šilumos.
Tikrieji pavasario pranašai medžių pumpurai
Tikrieji pavasario pranašai medžių pumpurai / Žygimanto Gedvilos / BNS nuotr.

Šeštadienio naktį gausesnio lietaus tikimybė nedidelė, vietomis nusidrieks rūkas. Temperatūra svyruos nuo 1 laipsnio šalčio iki 3 laipsnių šilumos. Didesnę dienos dalį džiugins gana saulėti orai, tačiau vakare į vakarinius šalies rajonus jau pasibels lietus. Stipriau pūs pietų, pietryčių vėjas. Temperatūra įdienojus sieks 11–15 laipsnių šilumos.

Verbų sekmadienis jau ne toks šiltas ir gražus. Naktį per šalį praslinks lietūs, dieną protarpiais taip pat palis didesnėje šalies dalyje. Vidutinio stiprumo vėjas nakties pradžioje dar pūs iš pietryčių, vėliau pasisuks iš vakarų, pietvakarių, toks išliks ir dieną. Temperatūra naktį bus apie 2–4, dieną – jau tik apie 6–9 laipsnius šilumos.

Pirmadienio naktį debesys neilgam prasisklaidys. Tačiau rytą ir dieną vėl uždengs dangų, daug kur palis. Dieną stiprės pietvakarių, pietų vėjas. Temperatūra naktį bus apie nulį, dieną – nuo 5 iki 10 laipsnių šilumos.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius