Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2018 01 05

Orai.lt: po šilto savaitgalio grįš žiemiškesni orai

Penktadienį orus toliau lems ciklonas. Todėl orai ne ką ir pasikeis. Vėl protarpiais sulauksime kritulių. Daugiausia lietaus, tik kai kur gali įsimaišyti šlapdriba ar šlapiu sniegu. Išliks stiprokas pietinių krypčių vėjas. Baltijos pakrantėje šis vėjas kai kada įsismagins iki 15-17 m/s. Diena bus šilta, prognozuojama 2-6 laipsnių šiluma.
Sniegas Vilniuje
Sniegas Vilniuje / Žygimanto Gedvilos / BNS nuotr.
Temos: 2 Orai.lt Orai

Šeštadienį kritulių taip pat neišvengsime. Protarpiais ir dieną ir naktį prognozuojamas lietus, kurį kai kur keis šlapios snaigės, tik dieną jau kritulių intensyvumas bus mažesnis. Pietvakarių vėjas truputį nurims. Tačiau šis vėjas vis dar į Lietuvą neš rudenišką šilumą. Temperatūra tiek naktį tiek ir dieną svyruos tarp 1-6 laipsnių šilumos.

Sekmadienį link Baltijos šalių pasuks šaltesnių orų banga. Todėl mūsų šalyje lietų nakties metu pradės keisti šlapdriba ir sniegas. Dieną žymesnių kritulių jau nelaukiama, kylant slėgiui danguje pradės atsirasti pragiedrulių. Pūs vidutinio stiprumo pietvakarių, vakarų vėjas. O temperatūra po truputį žemės, naktį ir dieną ji bus panaši, nuo 2 laipsnių šalčio iki 3 šilumos.

Žiemą primenančių orų sulauksime kitos savaitės pirmosiomis dienomis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius