Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2017 09 19

Orai.lt: po trumpos pertraukos vėl atkeliaus gausesnis lietus

Lietingas ir vėjus kėlęs ciklonas iš Lietuvos pasitraukė. Antradienį negausus ir trumpas lietus dar gali užklysti į Žemaitiją ir kai kuriuos šiaurinius šalies rajonus. Tačiau nuotaiką kels vėl suspindusi, retokai pasirodanti saulė. Pūs vidutinio stiprumo pietvakarių vėjas. Temperatūra svyruos apie 14-16, pietiniame pakraštyje apie 17 laipsnių šilumos.
Rudeniškas oras apgaubė Vilnių
Rudeniškas oras apgaubė Vilnių / Žygimanto Gedvilos / BNS nuotr.

Trečiadienio naktį gali palynoti pajūryje, kitur debesų bus nedaug. Vėjas nurims. Po vidurnakčio vietomis kils rūkas. Temperatūra nukris iki 4-9, pajūryje iki 10-12 laipsnių šilumos.

Dieną pietinius rajonus pasieks vėl atkeliaujantis palyginti negausaus lietus, kuris lėtai judės link šiaurinių rajonų. Pūs nestiprus rytų, šiaurės rytų vėjas. Pietinėje Lietuvos dalyje temperatūra sieks apie 14 laipsnių, šiauriniuose rajonuose, kur debesys bus retesni termometrai rodys 16-18 laipsnių.

Ketvirtadienio naktis bus gana debesuota, kai kur gali silpnai lynoti, dieną į šalį atkeliaus jau gausesniu lietumi nešini debesys, plintantys iš pietryčių šiaurės rytų kryptimi. Pūs vidutinio stiprumo šiaurės rytų vėjas. Naktį vės iki 8-13, dieną pietrytinėje pusėje temperatūra bus apie 14-15, šiaurės vakaruose apie 16-18 laipsnių šilumos.

Artėjant savaitgaliui tikimasi daugiau šilumos.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius