Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2017 03 23

Orai.lt: šiluma laikysis iki savaitgalio

Ketvirtadienį pirmoje dienos pusėje vyraus mažai debesuoti orai, tačiau po pietų debesuotumas didės, o vakarop pietiniuose rajonuose gali iškristi vienas kitas lašas lietaus. Pūs pietvakarių, vakarų vėjas, 4–9 m/s. Temperatūra dieną pakils iki 7–12 laipsnių šilumos.
Grįžtantys pirmieji paukščiai
Grįžtantys pirmieji paukščiai / Luko Balandžio / 15min nuotr.

Penktadienio naktį Lietuvoje bus nevienodi orai: šiaurinėje šalies pusėje bus debesuota su pragiedruliais, be kritulių ir vėsiau, ten oro temperatūra nukris iki 0–2 laipsnių šalčio, o pietinėje šalies pusėje bus debesuota, palis, kiek gausiau pietiniame šalies pakraštyje, o oras atvės iki 1–3 laipsnių šilumos. Kai kur suboluos rūkas, susiformuos plikledis.

Penktadienio dieną debesuotumas mažės, o keli lietaus lašai gali iškristi tik kai kur. Pūs šiaurės vakarų vėjas, 6–11 m/s. Oras dieną sušils iki 7–12 laipsnių šilumos.

Savaitgalį sulauksime debesuotų, vėsesnių ir su krituliais orų. Šeštadienio rytą prasidės krituliai, daugiausia lietus, kuris dieną išplis į daugelį rajonų. Naktį temperatūra daug kur spės nukristi žemiau 0 laipsnių, o dieną dėl debesų ir kritulių oras tesušils iki 3–7 laipsnių šilumos.

Sekmadienio naktį kritulių taip pat neišvengsime, temperatūra svyruos apie 0 laipsnių, o dieną krituliai trauksis, bus vienu laipsniu šilčiau nei šeštadienį.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius