Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2020 10 07

Orai.lt: trečiadienį džiugins šilti ir saulėti orai

Trečiadienį žemesnio slėgio laukas dangumi plukdys tai tankesnius, tai retesnius debesis, bet ir saulės spindulių tikrai netrūks. Įdienojus ir po pietų vietomis susikaups tankesni debesys, trumpai palis, didesnė lietaus tikimybė bus vakariniuose rajonuose. Pūs vidutinio stiprumo pietryčių, pietų vėjas. Diena bus palyginti šilta, temperatūra kils iki 16–20 laipsnių.
Moteris
Moteris / 123RF.com nuotr.

Ketvirtadienio naktį tankesni debesys slinks per centrinę ir rytinę šalies dalį, vakariniuose rajonuose dangus bus giedresnis. Vietomis, didesnė tikimybė Vidurio Lietuvoje, trumpai palis. Pietryčių, pietų vėjas pamažu rims ir suksis iš pietvakarių. Vėjui nurimus ir pragiedrėjus kai kur nusidrieks rūkas. Paryčiais oras atvės iki 6–11, pajūryje laikysis 12–13 laipsnių šiluma.

Ketvirtadienio dieną žemesnio slėgio laukas lems nepastoviai debesuotus orus, kai kur trumpai ir negausiai palis, didesnė lietaus tikimybė bus rytiniame ir vakariniame šalies pakraščiuose. Į šalį plūstelės truputį vėsesnio oro masė, temperatūra įdienojus nekils aukščiau 14–18 laipsnių. Nelabai stiprus vėjas daugiausia pūs iš pietvakarių.

Penktadienį iš vakarų artės atmosferos frontas. Naktį pradedant vakariniais rajonais debesuotumas didės, bet truputį palis tik vakariniuose rajonuose.

Dieną tankūs debesys plauks per daugelį rajonų, didesnėje šalies dalyje negausiai palis. Papūs stipresnis pietų, pietvakarių vėjas. Naktį oras atvės iki 6–11, pajūryje 12–13 laipsnių, dieną sušils iki 13–17 laipsnių.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius