-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2019 12 03

Orai.lt: trečiadienį vėl atkeliaus krituliai

Antradienį Lietuvoje numatomi sausi, nepastoviai ar mažai debesuoti orai, tik rytiniame šalies pakraštyje bus labiau debesuota. Pirmoje dienos pusėje reikėtų pasisaugoti naktį susidariusio plikledžio.
Sniegas Vilniuje
Sniegas Vilniuje / Žygimanto Gedvilos / BNS nuotr.
Temos: 2 Orų prognozė Orai

Dienos pradžioje pūs nuo silpno iki vidutinio stiprumo šiaurės vakarų vėjas, vėliau, dienai įsibėgėjus, vėjas pamažu suks iš vakarų, o dienos pabaigoje iš pietvakarių. Aukščiausia dienos temperatūra numatoma įprastu laiku, truputį po vidurdienio, ir sieks nuo 2 laipsnio šalčio iki 3, o pajūryje iki 5 laipsnių šilumos. Tačiau vakare didesnėje šalies dalyje gana sparčiai nukris iki 3-7 laipsnių šalčio.

Trečiadienio naktį į Lietuvą vėl pradės plūsti šiltesni orai. Sustiprėjęs pietvakarių vėjas, pradedant vakariniais rajonais, atgins kritulius, daugiausia sniegą ir šlapdribas, rytą ir dieną pereinančias į nedidelį lietų. Vietomis, daugiausia rytiniuose rajonuose numatoma lijundra. Rytą ir dieną, krituliams traukiantis ir rimstant vėjui, daug kur susidarys rūkas. Rytiniuose rajonuose aukščiausia dienos temperatūra greičiausiai bus fiksuota tik vakare ir sieks 2-3 laipsnius šilumos, vakarinėje šalies pusėje 4-7 laipsnių šiluma atkeliaus jau popiete.

Ketvirtadienį įsitvirtins atlydžio orai, vietomis gali truputį lynoti, pūs stiprokas vakarinių krypčių vėju. Temperatūra naktį svyruos tarp 1-6, dieną tarp 3-7 laipsnių šilumos.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius