Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

60 procentų rusų jau suprato – Vakarų sankcijos smogė skaudžiai

6 iš 10 rusų jau tiki, kad dėl Rusijos agresijos Ukrainoje Vakarų valstybių taikomos sankcijos lems finansinę krizę. Manančių, kad Rusija išvengs rimtų finansinių nesklandumų skaičius sumenko nuo 55 iki 31 procento, rodo dienraščio „Kommersant“ paskelbti apklausų duomenys.
Rusija pradeda jausti sankcijų padarinius.
Rusija pradeda jausti sankcijų padarinius. / „Scanpix“/AP nuotr.

Net ketvirtadalis Rusijos gyventojų jau „yra įsitikinę“, kad sankcijos neišvengiamai paveiks Rusijos ekonomiką ir lems gilią krizę, o dar 36 procentai jau sutinka, kad krizė „galimai“ bus.

„Praėjusį pavasarį piliečiai neturėjo jokio pagrindo manyti, kad sankcijos pakeis jų gyvenimą, bet jau rudenį pradėjome matyti didesnes kainas parduotuvėse bei augančius valiutų kurso skirtumus“, – teigė finansų analitikė Irina Lobanova.

Levados centro atlikta apklausa parodė ir tai, kad jau net penktadalis Rusijos gyventojų susiduria su problemomis, aprūpindami savo šeimą maisto produktais. Praėjusių metų rugpjūtį tokių rusų tebuvo tik 6 procentai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius