Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Angelą Merkel ištiko trečias per mėnesį drebulio priepuolis

Vokietijos kanclerę Angelą Merkel trečiadienį ištiko naujas, jau trečias per mažiau nei mėnesį drebulio priepuolis, vėl iškėlęs klausimų dėl jos sveikatos.
A.Merkel ėmė nevalingai drebėti skambant nacionaliniams himnams per Suomijos premjero Antti Rinne priėmimą
A.Merkel ėmė nevalingai drebėti skambant nacionaliniams himnams per Suomijos premjero Antti Rinne priėmimą / „Scanpix“/AP nuotr.

A.Merkel ėmė nevalingai drebėti skambant nacionaliniams himnams per Suomijos premjero Antti Rinne priėmimą, pranešė naujienų agentūros AFP fografas.

Drebulys buvo pastebimas, bet ne toks stiprus kaip pirmą kartą birželio mėnesį. Tuomet kanclerė drebėjo plieskiant vidurdienio saulei, stovėdama greta Ukrainos prezidento Volodymyro Zelenskio, kurį pasitiko su karine garbės sargyba.

Pirmasis drebulio priepuolis buvo paaiškintas organizmo skysčių netekimu, bet po savaitės, birželio pabaigoje, įvyko antras priepuolis, kelios valandos prieš tai, kai ji turėjo lipti į lėktuvą ir išskristi į Didžiojo dvidešimtuko (G-20) viršūnių susitikimą Japonijoje.

Tuomet pareigūnai stengėsi sklaidyti nuogąstavimus dėl jos sveikatos. Kanclerės atstovas sakė, kad ji neatšauks jokių suplanuotų renginių.

A.Merkel, kuriai po savaitės sueis 65-eri, sveikata visuomet būdavo palyginti gera.

Dažnai įtakingiausia ES lydere ir įtakingiausia pasaulio moterimi pavadinama A.Merkel yra sakiusi, kad 2021-aisiais pasibaigus jos dabartinei kadencijai pasitrauks iš politikos.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Reklama
Kam ir kada reikalingi saulės akiniai ir dirbtinis akių drėkinimas
Užsisakykite 15min naujienlaiškius