Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Anglė pasiskundė ambasadoriui dėl krūtinės dydžio

Didžiosios Britanijos ambasados visame pasaulyje nuolat sulaukia net neįsivaizduojamų prašymų iš savo piliečių, kurie nevengia kreiptis pagalbos į gimtąją valstybę bet kuriuo atveju.
Nuo ko auga krūtinė?
Krūtinė / Tomo Urbelionio/BFL nuotr.
Temos: 1 Ambasada

Vienas toks atvejis buvo Anglijos pilietės, išvykusios į užsienį pasidaryti krūtų didinimo operacijos. Nepatenkinta kosmetologinės procedūros rezultatais ji kreipėsi pagalbos į Užsienio reikalų ministeriją atstovybę.

Ir tai anaiptol ne vienintelis keistas atvejis, dėl kurio tenka sukti galvą Didžiosios Britanijos ambasadų darbuotojams.

Floridoje viena mama kreipėsi į konsulatą, reikalaudama, kad jo darbuotojai padėtų jos sūnui susidėti lagaminą ir jį nuvežtų į oro uostą, nes šis susirgo.

Taip pat kartais britai nori pasikonsultuoti su ambasada, kaip sutramdyti įsisiautėjusias atžalas, išsivirti uogienės arba tiesiog jiems rūpi sužinoti, kokie bus orai.

„Mes negalime pasakyti jums, kas gali maudytis jūsų baseine, sumokėti už važiavimą taksi arba kaip nors paveikti valiutų kurso“, – pasiskundė Juliet Maric, Britanijos konsulato Ispanijos Alikantės mieste darbuotoja.

„Į mus dažnai kreipiasi žmonių, kurie mano, kad mes – universali įmonė, sprendžianti visas problemas, kurių gali kilti užsienyje“, – pridūrė ji.

Visame pasaulyje veikia 261 Britanijos diplomatinė atstovybė (drauge su ambasadomis ir konsulatais).  

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Užsisakykite 15min naujienlaiškius