Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Audros Maskvoje padariniai: žuvo žmogus, nuversta 1000 medžių, sustojo tramvajai

Maskvą ir jos priemiesčius nusiaubė galinga audra. Kaip praneša Rusijos žiniasklaida Pamaskvėje žuvo žmogus, dar 17 atsidūrė ligoninėje, nuversta per tūkstantis medžių, apgadinta per 120 automobilių, Maskvoje sustojo tramvajų eismas.
Audros Maskvoje padariniai
Audros Maskvoje padariniai / „Scanpix“/„Sputnik“ nuotr.
Temos: 2 Maskva Audra

22-ejų metų vaikinas viename Pamaskvės kaime žuvo liepos 13-osios vėlyvą vakarą, kai ant jo nukrito skydas, stovėjęs ledo ritulio aikštelėje. Dėl patirtų traumų vyras mirė vietoje, rašo newsru.com.

Vien Maskvoje priskaičiuota apie tūkstantis nuverstų medžių. Pasak Rusijos sostinės mero Sergejaus Sobianino, tai stipriausia audra per pastaruosius kelerius metus. Nuverstus medžius kiemuose ir ant gatvių ketinama sutvarkyti iki ketvirtadienio vakaro, vanduo iš užlietų pastatų jau išpumpuotas.

Vėjas ir žaibai išvedė iš rikiuotės ir tramvajų sistemą. Tramvajų eismas turėtų būti atnaujintas irgi iki vakaro, vietoj tramvajų po Maskvą važinėja autobusai, praneša vesti.ru.

„Twitter“ nuotr./Audra Maskvoje
„Twitter“ nuotr./Audra Maskvoje

Gamta Maskvoje surengė tikrą šviesų šou – žaibai skrodė naktinį dangų, tai pavyko įamžinti nuotraukose ir vaizdo įrašuose. Ketvirtadienio rytą net buvo paskelbtas Maskvos žemėlapis su vietomis, į kurias trenkė žaibas.

VIDEO: Audra Maskvoje

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius