Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Barackas Obama sumalė į miltus Donaldą Trumpą: „Jis apgailėtinai nepasiruošęs“

JAV prezidentas Barackas Obama antradienį griežtai pasmerkė respublikonų kandidatą į Baltuosius rūmus Donaldą Trumpą, sakydamas, kad jis yra „apgailėtinai nepasiruošęs“ ir „netinkamas“ tapti šalies vadovu.
Barackas Obama
Barackas Obama / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

„Manau, respublikonų kandidatas netinkamas dirbti prezidentu, – B.Obama sakė per spaudos konferenciją Baltuosiuose rūmuose. – Taip sakiau ir praėjusią savaitę. Jis toliau tai įrodinėja.“

Prezidentas taip pat nusistebėjo, kodėl respublikonų lyderiai tebepalaiko D.Trumpą, nors šis pastaruoju metu pateikė provokuojančių pareiškimų.

„Tokia padėtis – ne retkarčiais pasitaikantis kalbos riktas. Kasdien ir kiekvieną savaitę jie atsiriboja nuo jo daromų pareiškimų“, – sakė B.Obama, turėdamos omenyje respublikonų viršūnėles, tarp jų Atstovų Rūmų pirmininką Paulą Ryaną ir senatorių Johną McCainą.

„Turi ateiti laikas, kai pasakysite: šis žmogus ne toks, kokį galėčiau siūlyti į Jungtinių Valstijų prezidento postą, net jeigu jis dedasi esąs mano partijos narys“, – pabrėžė B.Obama.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius