Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Bearas Gryllsas nori išsitempti Donaldą Trumpą į džiungles

Populiarus išgyvenimo gamtoje ekspertas ir televizijos laidų vedėjas Bearas Gryllsas norėtų, kad JAV prezidento posto siekiantis milijardierius verslo magnatas Donaldas Trumpas dalyvautų jo nuotykių šou.
Donaldas Trumpas
Donaldas Trumpas / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

41 metų B.Gryllsas atsidūrė dėmesio centre, kai išsivežė dabartinį JAV prezidentą Baracką Obamą į Aliaskos laukinę gamtą, filmuojant laidą „Bear Goes Wild with Barack Obama“. Per tą šou B.Obama valgė termiškai neapdorotą lašišą ir kūreno laužą su laidos vedėju, bet jam nebuvo kilęs joks pavojus, nes prezidentą lydėjo 50 Slaptosios tarnybos agentų.

Dabar Bearas nusitaikė į kitą politikos garsenybę – D.Trumpą, numanomą Respublikonų partijos kandidatą į prezidentus.

„Mielai sukurčiau laidą su Donaldu Trumpu, – B.Gryllsas sakė Britanijos laikraščiui „Metro“. – Dėl Trumpo bėda ta, kad dabar rinkimų laikotarpis, todėl tektų tai daryti su visais kitais kandidatais.“

Kiti pirminių rinkimų kampanijoje tebedalyvaujantys veikėjai yra Hillary Clinton ir senatorius Bernie Sandersas, kurie varžosi dėl teisės tapti Demokratijų partijos kandidatu.

Bearas pripažino, kad jam būtų malonu pamokyti išgyvenimo gamtoje gudrybių ir Kembridžo kunigaikštienę Catherine, Britanijos princo Williamo žmoną. Laidų vedėjas sakė, kad ši karališkosios šeimos narė yra „neįtikėtina“ ir pridūrė: „Ji yra skautijos ambasadorė ir pasižymi įgimta nuotykių ieškotojos dvasia.“

Šis Bearo interviu pasirodė praėjus kelioms dienoms nuo pranešimo, kad jo laida „Bearas Gryllsas: išgyvenimo misija“ (Bear Grylls: Mission Survive), per kurią išbandomi grupės garsenybių išgyvenimo įgūdžiai, atšaukiama po pirmųjų dviejų serijų.

„Scanpix“/Xposurephotos.com nuotr./Michelle Rodriguez ir Bearas Gryllsas laidoje „Running Wild with Bear Grylls“
„Scanpix“/Xposurephotos.com nuotr./Michelle Rodriguez ir Bearas Gryllsas laidoje „Running Wild with Bear Grylls“

„Buvo dvi jaudinamos „Išgyvenimo misijos“ serijos, bet priežiūros komanda nuolat atnaujina kanalo pramogų portfelį, todėl turėjome priimti sprendimą nebekurti kitų serijų“, – sakė televizijos ITV atstovė.

„Norėtume padėkoti Bearui ir prodiuserių komandai už viską, ką jie pasiekė šiuo serialu. Mūsų planuose – keli projektai su Bearu; daugiau informacijos paskelbsime atitinkamu laiku“, – pridūrė ji.

Antroje „Išgyvenimo misijos“ dalyje, kuri buvo parodyta anksčiau šiais metais, žvaigždės, tarp jų aktoriai Samantha Barks ir Neilas Morrissey dalyvavo didelės ištvermės pareikalavusioje ekspedicijoje Pietų Afrikoje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius