Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Bostone iškrito rekordinis sniego kiekis, atšaukti skrydžiai

Jungtinių Valstijų šiaurės rytinius rajonus pirmadienį, jau trečią kartą per pastarąsias dvi savaites, paralyžiavo didžiulis snygis, dėl kurio buvo atšaukta šimtai lėktuvų skrydžių, uždarytos mokyklos ir administraciniai pastatai Bostone.
Bostone iškrito rekordinis sniego kiekis. Po pusnis braidžioja Londono meras Borisas Johnsonas
Bostone iškrito rekordinis sniego kiekis. Po pusnis braidžioja Londono meras Borisas Johnsonas / „Scanpix“/„PA Wire“/„Press Association Images“ nuotr.

Per pūgą Bostone turėtų iškristi dar iki 60 centimetrų sniego, rašo laikraštis „Boston Globe“.

Anot jo, iki pirmadienio mieste iškrito daugiau nei 1,5 metro sniego, – tai viršija 1978 metais užregistruotą ankstesnį 1,49 metro rekordą.

Iki pirmadienio mieste iškrito daugiau nei 1,5 metro sniego, – tai viršija 1978 metais užregistruotą ankstesnį 1,49 metro rekordą.

Pirmadienį buvo atšaukta daugiau nei 1840 skrydžių – 70 procentų visų Bostono Logano oro uosto ir 55 procentai Niujorko „LaGuardia“ oro uosto skrydžių, informuojama svetainėje „FlightAware“.

Bostone pirmadienį buvo uždarytos mokyklos, neveikė daugybė įstaigų. Dėl stichijos buvo atidėta prisiekusiųjų atrankos į 2013 metų Bostono maratono sprogdintojo Džocharo Carnajevo byloje procesas.

Nacionalinis meteorologijos centras pranešė, kad perspėjimai dėl pūgos tebegalioja didžiojoje dalyje šiaurės rytinės teritorijos, nuo Delavero iki pietinio Meino.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius