-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Buvęs Estijos premjeras Taavi Roivas prisipažino dėl nederamo elgesio

Buvęs Estijos premjeras Taavi Roivas ketvirtadienį paskelbė pareiškimą, kuriame prisipažįsta dėl nederamo elgesio su nepažįstama moterimi per neseniai įvykusią kelionę į Pietryčių Aziją ir atsiprašo visuomenės bei šeimos.
Taavis Roivas
Taavi Roivas prisipažino dėl nederamo elgesio / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

„Šiandien žiniasklaidos paskelbtuose straipsniuose, be kitų dalykų, man pateikta kaltinimų nederamu elgesiu per neseniai įvykusį apsilankymą Singapūre ir Malaizijoje, – sakoma T.Roivas pareiškime. – Tiesa, kad viena toje šventėje dalyvavusi moteris turėjo pretenzijų dėl mano elgesio ir aš nuoširdžiai apgailestauju, jei įžeidžiau kieno nors jausmus. Aš asmeniškai susitikau su ta moterimi, atsiprašiau jos ir išsprendžiau nesusipratimą.“

„Nors skirtingų šalių prisiminimai apie incidentą nėra identiški, tai nemenkina fakto, kad kai kurie žmonės per tą renginį pasijuto blogai. Aš dar kartą ir savo, ir visos delegacijos vardu atsiprašau visų, kurie pasijuto blogai dėl to, kas įvyko šventėje. Aš taip pat atsiprašau savo žmonos ir vaikų, kuriuos tai neišvengiamai įskaudino“, – sakė T.Roivas.

„Mes sutarėme su suinteresuotomis šalimis, kad nepalaikysime spėlionių dėl vardų ar straipsnyje aprašytų įvykių ir aš gerbiu šį susitarimą“, – pridūrė jis.

Dienraštis „Eesti Paevaleht“ ketvirtadienį pranešė, kad Verslo plėtros fondo (EAS) oficialios delegacijos nariai rugsėjo pabaigoje Malaizijoje surengė šventę, per kurią esą būta nederamo elgesio. Delegacijoje buvo ir parlamento pirmininko pavaduotojas T. Roivas.

Jo žmona Luisa, kurį vyrą kelionėje į Pietryčių Aziją lydėjo savo sąskaita, delegacijai lankantis Malaizijoje atostogavo Balio saloje, rašė „Eesti Paevaleht“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius