Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Buvęs JAV prezidentas George'as H.W.Bushas galimai grabinėjo aktorę

Buvęs JAV prezidentas George'as W.H.Bushas viešai atsiprašė aktorės, apkaltinusios, kad prezidentas ją grabinėjo per vieno filmo peržiūrą, sėdėdamas neįgaliojo vežimėlyje, pranešė amerikiečių žiniasklaida.
George'as H.W.Bushas švenčia 92-ąjį gimtadienį
George'as H.W.Bushas / „Scanpix“/AP nuotr.

Pasak 34 metų Heather Lind, šis incidentas įvyko prieš ketverius metus viename televizijos serialo „Turn: Washington's Spies“ pristatyme, rašo laikraštis „Daily Mail“, išsaugojęs ilgą, vėliau ištrintą aktorės žinutę tinkle „Instagram“.

Tai buvo naujausias kaltinimas, susijęs su pramogų, verslo ir politikos pasaulių įtakingų vyrų lytiniu priekabiavimu po to, kai į viešumą iškilo aktorių žaginimu kaltinamo Holivudo magnato Harvey Weinsteino skandalas.

Savo istorija H.Lind sakė nusprendusi pasidalinti, kai pamatė 93 metų G.W.Bushą vyresnįjį scenoje per vieną labdaros koncertą, kuriame buvo renkamos lėšos nukentėjusiems per uraganą pietinėse JAV valstijose ir Karibuose.

„Pasijutau nepatogiai, nes aš pripažįstu, kad buvę prezidentai turi būti gerbiami už jų tarnybą“, – parašė ji.

„Bet kai man pasitaikė proga susitikti su George'u H.W.Bushu prieš ketverius metus, reklamuojant istorinį televizijos serialą, kuriame filmavausi, jis prie manęs kabinėjosi, kai pozavau nuotraukai. – rašė aktorė. – Jis nepaspaudė man rankos. Jis palietė mane iš užpakalio, sėdėdamas vežimėlyje, savo žmonos Barbaros akivaizdoje. Ir dar pasakė man nešvankų juokelį“.

„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Heather Lind
„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Heather Lind

Vėliau, kai buvo fotografuojamasi, G.W.H.Bushas dar kartą tai pakartojo, o „Barbara nusuko akis, lyg norėdama pasakyti: tik ne dar kartą“, pridūrė aktorė.

Laikraščiams „Daily Mail“ ir „New York Daily News“ išplatintame pareiškime G.W.H.Busho atstovas neneigė pateiktų kaltinimų, tačiau pareiškė, kad eksprezidento humoras buvo neteisingai suprastas.

„Prezidentas Bushas niekada – jokiomis aplinkybėmis – tyčia nebūtų kam nors sukėlęs nemalonumų, todėl jis nuoširdžiausiai atsiprašo už savo humorą, kuris įžeidė ponią Lind“, – sakoma pareiškime.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius