Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Buvęs lenktynininkas išpildė savo svajonę: tapo pirmąja translyte balerina

Buvęs Jungtinės Karalystės lenktynininkas tapo pirmąja translyte baleto scenoje.
Sophie Rebecca
Sophie Rebecca / Stop kadras

Kaip skelbia portalas nypost.com, 37-erių Sophie Rebecca iš Lydso tapo pirmąja translyte moterimi, kuri išlaikė egzaminus Karaliskoje baleto mokykloje – praėjus vos dvejiems metams po to, kai ji tapo moterimi.

„Aš taip nervinausi dėl egzamino, mane egzaminavo Karališkoje akademijoje“, – pasakojo Sophie. „Maniau, kad man pasakys, kad susikirtau, o išgirdau, jog išlaikiau egzaminą – tai geriausias jausmas pasaulyje“, – prisipažino ji.

Balerina, kurios pėda pakankamai didelė, baiminosi, kad su tokia koja baleto scena jai nebus atverta.

Daugybę metų Sophie troško išmokti šokti kaip moteris, tačiau ji teigė, kad niekas esą nebūtų sutikęs mokyti jos moteriškos technikos, kol ji buvo vyro kūne.

Šokėja gimė berniuku, kurį tėvai pavadino Jamesu. Vietoj baleto būdama vyro kūne ji buvo pasinėrusi į lenktynių sportą, šaudymą.

„Prieš virsdama moterimi dalyvaudavau lenktynėse, šaudžiau, atrodžiau kaip tipinis vyrukas“, – pasakojo ji. Vis dėlto, anot Sophie, visada jautė, kad tai jai svetima. „Aš nuo pat mažų dienų supratau, kad esu įkalinta ne tame kūne“, – pripažino ji.

Kai jai sukako 35-eri, ji pradėjo vartoti hormonus ir ėmė žengti svajonės link. Translytė balerina teigė, kad dabar treniruojasi keturis kartus per savaitę.

„Pradėjusi lankyti baletą ir gerti hormonus mano gyvenimas labai pasikeitė. Pagaliau jaučiuosi laiminga savo kūne“, – džiaugėsi ji.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius