Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

D.Peskovas: JAV ir Rusijos tarpusavio priešiškumas galbūt yra didesnis nei Šaltojo karo metais

Rusijos prezidento Vladimiro Putino atstovas pareiškė, kad Jungtinių Valstijų ir Rusijos santykiai yra labai komplikuoti, – šalių tarpusavio priešiškumas yra galbūt net didesnis nei Šaltojo karo metais.
Dmitrijus Peskovas
Dmitrijus Peskovas / „Scanpix“/AP nuotr.

Interviu ABC televizijos laidai „Good Morning America“ Dmitrijus Peskovas sakė, kad pranešimai apie Maskvos kišimąsi į Amerikos prezidento rinkimus yra „išgalvotos naujienos“. Laidos vedėjui Georgui Stefanopului paklausus, ar dabar prasidėjo „naujas Šaltasis karas“, D.Peskovas atsakė: „Na, galbūt dar blogiau“.

Pasak jo, prie tokio santykių atšalimo daug prisidėjo Baracko Obamos administracijos sprendimas išsiųsti rusų diplomatus ir konfiskuoti turtą dėl įtariamo kibernetinio įsilaužimo į Amerikos politines institucijas.

D.Peskovas taip pat penktadienį sakė, kad Rusijos pareigūnai visiškai nesijaudina dėl to, kas gali paaiškėti per buvusio Baltųjų rūmų nacionalinio saugumo patarėjo Michaelo Flynno liudijimą Kongrese, nes „nėra jokių įrodymų“ dėl kokių nors pažeidimų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius