-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

D.Trumpas nepraleido progos pašiepti jo vardą užmiršusį J.Bideną

JAV prezidentas Donaldas Trumpas pirmadienį, likus savaitei iki prezidento rinkimų, nepraleido progos pasišaipyti iš savo varžovo Joe Bideno, kai šis pamiršo jo vardą ir pavadino George'u.
Joe Bidenas
Joe Bidenas / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

74 metų D.Trumpas dažnai kaltina 77 metų savo varžovą lapkričio 3 dienos rinkimuose, esą jis yra per senas būti prezidentu.

Sekmadienio vakarą kreipdamasis į vieno internetu transliuoto koncerto žiūrovus nuotoliniu būdu J.Bidenas niekaip negalėjo prisiminti D.Trumpo vardo.

Jis dukart pavadino savo varžovą „George'u“, galbūt galvoje turėdamas vieną iš buvusių prezidentų Bushų.

„Po dar ketverių metų George'o, hmm, George'o, jis – mes atsidursime tokioje pozicijoje, kad, jeigu Trumpas bus išrinktas, mes atsidursime kitokiame pasaulyje“, – sakė J.Bidenas, sėdėdamas šalia sutuoktinės Jill, kuri iš pažiūros bandė jam sufleruoti.

D.Trumpas siekia pavaizduoti J.Bideną kaip asmenį, kuris dėl psichinės sveikatos negali būti Baltųjų rūmų vadovu, todėl greitai pasinaudojo savo varžovo užmaršumo akimirka.

„Joe Bidenas vakar mane pavadino George'u. Negalėjo prisiminti mano vardo, – piktdžiugiškai parašė jis. – Melagienų kartelis dirba viršvalandžius, kad tai užmaskuotų!“

Jeigu J.Bidenas laimėtų rinkimus, jis būtų vyriausias kada nors išrinktas JAV prezidentas. Pats J.Bidenas neigia D.Trumpo teiginius, esą jis yra psichiškai išsekęs, ir sako, kad taip D.Trumpas nori atitraukti dėmesį nuo savo paties darbų užimant prezidento postą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius