-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

D.Trumpo jaunesniojo susitikimai dangoraižyje „Trump Tower“: įvardytas aštuntasis asmuo

Įvardytas aštuntasis žmogus, kuris praėjusių metų birželį susitiko su Donaldu Trumpu jaunesniuoju Niujorko dangoraižyje „Trump Tower“. Tai – vyresnysis viceprezidentas kompanijoje, kuri įkurta Rusijos oligarcho. Pastarasis ir inicijavo susitikimą, praneša CNN.
Donaldas Trumpas jaunesnysis
Donaldas Trumpas jaunesnysis / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Ike Kaveladzė yra nekilnojamojo turto vystymo įmonės „Crocus Group“, kuriai vadovauja azerbaidženietis-rusas oligarchas Arasas Agalarovas, vyresnysis viceprezidentas, atskleidžia jo paties „LinkedIn“ paskyra. Jo asmeninėje paskyroje teigiama, kad jis „atsako už daugybę dalykų kompanijos vystymo projekte Rusijoje“.

Jis studijavo Maskvos finansų akademijoje, taip pat Niu Heiveno universitete Konektikute. I.Kaveladzė pas A.Agalarovą dirba nuo 2004-ųjų, o tai reiškia, kad jis jau dirbo įmonėje, kai ji ėmė bendradarbiauti su D.Trumpo organizacija, rengiant 2013-ųjų „Miss Universe“ konkursą Maskvoje.

I.Kaveladzės atstovas Scottas Balberis teigė, kad I.Kaveladzė yra JAV pilietis, kuris laisvai kalba rusiškai ir „niekada neturėjo jokių įsipareigojimų Rusijos valdžiai“.

Eminas Agalarovas yra azerbaidžaniečių-rusų pop žvaigždė, kuris kartu su savo tėvu anksčiau užsiėmė verslu su Trumpais. Arasas Agalarovas yra Rusijos nekilnojamo turto milijardierius, kuris turi ryšių su Rusijos prezidentu Vladimiru Putinu.

„I.Kaveladzė buvo pakviestas į susitikimą „Trump Tower“ dangoraižyje praėjusių metų birželį – buvo duota suprasti, kad jis būtų Rusijos teisininkės Natalijos Veselnickajos vertėjas, nes ji nekalba angliškai“, – sakė S.Barberis. Tuomet esą jis tik susitikime suprato, kad ji jau turi vertėją, kurį atsivedė kartu.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius