Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

D.Trumpo vizija: jo komandai Baltuosiuose rūmuose laikinai vadovautų Ch.Christie

Numanomas JAV respublikonų kandidatas į prezidento postą Donaldas Trumpas pirmadienį pasirinko Naujojo Džersio gubernatorių Chrisą Christie vadovauti jo pereinamojo laikotarpio Baltųjų rūmų komandai, kuri dirbtų milijardieriui laimėjus lapkritį vyksiančius rinkimus.
Chrisas Christie
Chrisas Christie / „Scanpix“/AP nuotr.

53 metų Ch.Christie prie D.Trumpo komandos faktiškai prisijungė vasarį, kai po nesėkmingo pasirodymo respublikonų pirminiuose rinkimuose keliose valstijoje pats pasitraukė iš kovos dėl Baltųjų rūmų ir išreiškė palaikymą verslo magnatui.

„Gubernatorius Ch.Christie turi itin daug žinių ir yra labai lojalus žmogus, turintis priemonių ir išteklių suburti neprilygstamą pereinamojo laikotarpio komandą, kuri bus pasirengusi perimti Baltuosius rūmus, kai lapkritį iškovosime pergalę“, – sakė D.Trumpas.

D.Trumpas praktiškai užsitikrino Respublikonų partijos kandidato statusą, išstūmęs iš kovos gausų būrį varžovų, tarp jų Ch.Christie, taip pat Teksaso senatorių Tedą Cruzą bei Ohajo gubernatorių Johną Kasichą, kurie pasitraukė paskutinieji.

D.Trumpui lapkritį tikriausiai teks suremti ietis su demokrate Hillary Clinton, kuri viešosios nuomonės apklausose šiuo metu lenkia ekscentriškąjį milijardierių.

„Jaučiuosi pagerbtas dėl pono Donaldo Trumpo man parodyto pasitikėjimo ir tikiuosi surinkti aukščiausio lygio komandą sudaryti administraciją, kuri padėtų dirbti išrinktajam prezidentui ir tarnautų šaliai“, – sakė Ch.Christie.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Užsisakykite 15min naujienlaiškius