-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Davidas Cameronas puikiai atlaikė pirmąjį į jį mestą kiaušinį (video)

Britų konservatorių lyderis Davidas Cameronas nepasimetė, kai trečiadienį Kornvalyje vykusiame rinkiminiame renginyje į jį buvo mestas kiaušinis, ir vėliau pajuokavo, kad tai „pirmasis (kiaušinis) jo rinkimų kampanijos metu“.
Davidas Cameronas
Davidas Cameronas / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Televizijos filmuotoje medžiagoje galima matyti, kaip jauna, pilką drabužį su gobtuvu dėvinti moteris meta kiaušinį į konservatorių lyderį, kai šis išeina iš susitikimo su Kornvalio koledžo studentais.

Pasak konservatorių partijos atstovo, kiaušinis pataikė D.Cameronui į petį.

„Dabar jau žinau, kas buvo pirmas – višta, o ne kiaušinis“, – po kiek laiko atsikirto D.Cameronas, susitikimuose su rinkėjais jį persekiojantiems, viščiukais persirengusiems bulvarinės spaudos žurnalistams.

2006 metais D.Camerono išsakytas raginimas suprasti jaunimo nusikalstamumo priežastis vėliau jo kritikų buvo pavadintas „apkabink gobtuvuotąjį“ iniciatyva.

Panašioje padėtyje 2001 metų rinkimų kampanijos metu atsidūręs leiboristų lyderis Johnas Prescottas pagarsėjo tuo, kad nesugebėjo išsisukti iš padėties ir kumščiu smogė kiaušinį į jį metusiam ūkininkui. 
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius