-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Degalinę Kyjivo regione nuniokojo didelis gaisras

Ketvirtadienį paryčiais dėl neaiškių priežasčių užsidegė Kyjivo rajone esanti degalinė, tačiau gaisro išplitimo iki degalinės cisternų ir aukų pavyko išvengti.
Gaisras degalinėje netoli Kyjivo
Gaisras degalinėje netoli Kyjivo / Andrijaus Nebytovo „Telegram“ kanalas

Ankstų ketvirtadienio rytą Kyjivo srityje esančioje degalinėje kilo didžiulis gaisras, susirašinėjimo platformoje „Telegram“ pranešė Kyjivo srities policijos vadas Andrijus Nebytovas.

Anot jo, vieno sunkvežimio vairuotojas, važiavęs Čerkasų link, apie 5 val. užsuko į pakelės degalinę Kyjivo srities Boryspilio mieste. Po kurio laiko vyriškis pastebėjo, kad po kabina liepsnoja ugnis. Sunkvežimio cisternoje gabenta 10 tūkst. litrų benzino.

Valstybinė nepaprastųjų situacijų tarnyba informavo, kad gaisrą gesino 60 gelbėtojų ir 16 transporto priemonių. Į pagalbą atvyko gelbėtojai iš Boryspilio oro uosto, Kyjivo, Brovarų, Perejaslavo ir kitų vietovių.

Spėjus laiku užgesinti gaisrą, degalinės cisternos liko nepaliestos ugnies.

A.Nebytovas pažymėjo, kad įvykio vietoje dirba gelbėjimo tarnybos. Policija apžiūri įvykio vietą ir tiria gaisro priežastis.

Neseniai didelis gaisras kilo Stepano Banderos prospekte Kyjive, o mėnesio pabaigoje užsidegė Kyjivo Podolės rajono įmonės dažų ir lako sandėlis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius