-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Donaldas Trumpas apie JAV klimato politiką: „Kinija juokiasi iš mūsų!“

Populiarumą vis dar išlaikantis pretendentas į respublikonų kandidato į JAV prezidentus nominaciją Donaldas Trumpas išjuokė dabartinį šalies vadovą Baracką Obamą. Pasak jo, Paryžiaus klimato kaitos konferencijoje jis nebūtų dalyvavęs, nes ten tiesiog šaipomasi iš amerikiečių, rašo politico.com
Donaldas Trumpas
Donaldas Trumpas / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

„Aš būčiau nusiuntęs viceprezidentą, bet ir tai būtų buvęs per aukšto rango pareigūnas“, – aiškino ekscentriškasis D.Trumpas.

Jo teigimu, Paryžiaus klimato kaitos konferencijoje JAV prisiima per didelius įsipareigojimu, o Kinija juokiasi iš amerikiečių neprincipingumo.

„Kinija atsisės prie stalo ir išsiderės, kad jiems nieko nereiks daryti. Mes turėsime daryti viską, o Kinija per tuos trisdešimt metų gal prisijungs“, – piktinosi respublikonas.

„Jie nepaklūsta taisyklėms. Jie stato gamyklas visoje Kinijoje. Gamyklas, kurios varomos anglimi. Viskas tvarkoj, jei tai švari anglis. Jie perka mūsų anglį. Mums anglies nebebus galima naudoti, o Kinija nepaklūsta taisyklėms“, – dėstė D.Trumpas.

Kandidato pyktį sukėlė ir susitarimas su Iranu. D.Trumpo nuomone, Iranas nesugebėjo įgyvendinti reikalavimų.

„Jie nepaklūsta taisyklėms. Dar rašalas nenudžiuvo nuo sutarties, o jie ją jau laužo. Tai siaubinga situacija“, – konstatavo D.Trumpas, pridurdamas, kad pasaulis nebegerbia JAV lyderio.

„Jie mano, kad mūsų lyderis yra ... Aš nesakysiu to, nes tai nėra pasaulyje priimtinas dalykas. Sakykime, jie mano, kad jis nėra kompetetingas asmuo“, – iš Baracko Obamos šaipėsi D.Trumpas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius