Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Donaldas Trumpas sulaukė buvusio Kukluksklano vadovo paramos

Respublikonų gretose į JAV prezidento postą kandidatuojantis Donaldas Trumpas sulaukė dar vieno rėmėjo. Šį kartą jo pasisakymus pagyrė buvęs Kukluksklano organizacijos vadovas Davidas Duke'as, rašo „The Telegraph“.
Kukluksklano narys
Kukluksklano narys / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Rasistinių pažiūrų neslepiančio Kukluksklano atstovas pareiškė, kad jam patinka D.Trumpo požiūris į imigrantus. JAV prezidentu siekiantis tapti D.Trumpas meksikiečius kaltina dėl JAV nusikalstamumo bei žada statyti sieną, kuri apsaugotų nuo naujų migrantų.

„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Donaldas Trumpas
„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Donaldas Trumpas

Kalbėdamas savo radijo laidoje D.Duke'as tikino, kad „Trumpas supranta amerikietiškąjį sentimentą“. „Jis pasakė keletą puikių dalykų pastaruoju metu“, – teigė buvęs baltaodžių pranašumą teigiančios organizacijos vadas.

„Man labai patinka tai, kad Trumpas prabilo apie didžiausią pavojų, gresiantį JAV“, – pridūrė jis, turėdamas galvoje imigraciją. „Nepaisant to, kad negalime juo pasitikėti, jis pasako tai, ką kiti respublikonai nutyli“, – aiškino D.Duke'as.

„Jis tikrai geresnis nei kiti. Su tokiu žmogumi mes galėtume tartis ... dėl svarbių dalykų“, – darė išvadą Kukluksklano atstovas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius