Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 10 16 /22:34

Donecke nužudytas smogikų vadeiva Arsenijus Pavlovas-Motorola

Donecke nužudytas vienas iš prorusiškų separatistų vadeivų Arsenijus Pavlovas, geriau žinomas Motorolos pravarde. Apie tai pranešė naujienų agentūra „Interfax“, remdamasi savo šaltiniu.
Arsenijus Pavlovas–Motorola
Arsenijus Pavlovas–Motorola / „Scanpix“/„RIA Novosti“ nuotr.

Anot agentūros, Motorola mirė per sprogimą lifte daugiaaukščiame name, kuriame jis gyveno. Buvo susprogdinta savadarbė bomba.

„Donecko liaudies respublika“ patvirtino, kad Motorola yra negyvas. Separatistų atstovai dėl smogiko mirties apkaltino ukrainiečių kovotojus.

Rugpjūčio pabaigoje žiniasklaidoje nuskambėjo incidentas, kai name, kuriame su žmona gyveno vienas nuožmiausių separatistų, kaimynai iškėlė Ukrainos vėliavą.

A.Pavlovo gyvenamąją vietą neapdairiai išdavė jo žmona, socialiniame tinkle pasigyrusi vyro dovana – gatvėje stovinčiu automobiliu.

A.Pavlovas kartu su savo vadovaujamais smogikais daugiausiai veikė Donecke, dalyvavo užimant šio miesto oro uostą. Jis taip pat dalyvavo Ilovaisko mūšyje.

Ukrainoje jis yra ieškomas dėl karo nusikaltimų. Pareigūnai siekė, kad Interpolas jį įtrauktų į ieškomų nusikaltėlių sąrašą, tačiau tai neįvyko.

A.Pavlovas yra vienas iš asmenų, kuriems asmeniškai yra paskelbtos Europos Sąjungos sankcijos.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius