-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

E.Macronas: G7 lyderiai aptars Š. Korėją, Siriją ir Iraną

Didžiojo septyneto (G7) lyderiai Kanadoje vykstančio viršūnių susitikimo kuluaruose surengs susitikimą, kuriame aptars su Šiaurės Korėja, Sirija ir Iranu susijusius klausimus, žurnalistams penktadienį pranešė Prancūzijos prezidentas Emmanuelis Macronas.
Emmanuelis Macronas
Emmanuelis Macronas / „Scanpix“/„SIPA“ nuotr.

„Šiandien vakare (Kanados laiku) surengsime grupinę diskusiją apie Šiaurės Korėją. Jūs turėsite labai svarbų susitikimą Singapūre dėl Sirijos ir Irano“, – po dvišalio susitikimo su Jungtinių Valstijų prezidentu Donaldu Trumpu sakė E.Macronas, kreipdamasis į Amerikos prezidentą.

„Noriu pasakyti, kad kartais mūsų nuomonės išsiskiria, tačiau visuomet aptariame ir sutariame, kaip man atrodo, dėl bendrų problemų ir vertybių. Ir mes sutariame dėl pasirengimo kartu siekti rezultatų“, – pridūrė Prancūzijos vadovas.

Jo teigimu, Prancūzijos ir Jungtinių Valstijų prekybos klausimuose esama „kritinių nesutarimų“, tačiau „apskritai yra kelias pažangos link“.

„Surengėme tiesioginę ir atvirą diskusiją. Ir pamačiau, kad visos šalys pasirengusios siekti kompromiso bei rasti naudingą sprendimą mūsų valstybėms, mūsų darbuotojams ir mūsų viduriniajai klasei“, – pabrėžė E.Macronas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius