Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Estijoje nuskendo ant jūros ledo užvažiavęs mikroautobusas, ieškoma keturių dingusių žmonių

Estijoje vienam mikroautobusui antradienį užvažiavus ant užšalusios Pernu įlankos ir įlūžus buvo išgelbėti du žmonės, bet dar keturių žmonių tebeieškoma.
Estijoje nuskendo ant jūros ledo užvažiavęs mikroautobusas
Estijoje nuskendo ant jūros ledo užvažiavęs mikroautobusas / Kaspar Pokk/Kanal2 nuotr.

Gelbėjimo tarnybos 12 val. 7 min. vietos (ir Lietuvos) laiku gavo pranešimą, kad transporto priemonė, kurioje buvo du žmonės, įlūžo netoli Munalaido uosto Pernu apskrityje. Du žmonės – vyras ir moteris – sugebėjo palikti mikroautobusą ir išsiropšti ant ledo. Gelbėtojams, panaudojusiems amfibiją, pavyko juos nukelti ir išvežti į ligoninę.

Manoma, kad nuskendusiame mikroautobuse tebėra likę keturi žmonės; jų ieškoti siunčiami narai. Pasak gelbėtojų, vandens gylis toje vietoje yra apie keturis metrus.

Vietos pareigūnai sakė, kad mikroautobusu važiavę žmonės tikriausia mėgino pasiekti netoliese esančią Manilaido salelę.

„Jie nuvažiavo apie pusę kelio, ir mikroautobusas nugarmėjo po ledu“, – BNS sakė Lenemos apskrities atstovas spaudai. Jis pridūrė, kad išgelbėti du žmonės iš pažiūros atrodė girti.

Gelbėtojas Eevo Pulli sakė vietos laikraščiui „Parnu Postimees“, kad mikroautobusu važiavę žmonės nebuvo vietos gyventojai. Pasak jo, vietos gyventojai vis dar vengia lipti ant užšalusios jūros, o nelaimės vietoje pirmadienį tebetyvuliavo atviras vanduo.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius