Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2017 02 20 /2017 02 21

Filipinuose autobusui įsirėžus į stulpą žuvo 15 žmonių

Filipinuose mažiausiai 15 žmonių, kurių daugumą sudaro į stovyklautojų žygį išvykę koledžo studentai, žuvo jų išsinuomotam autobusui sugedus nuokalnėje ir įsirėžus į stulpą, pranešė vietos pareigūnai.
Avarija Filpinuose
Avarija Filpinuose / „Twitter“ nuotr.
Temos: 2 Filipinai Avarija

Daugumą žuvusiųjų ir sužeistųjų sudaro į stovyklautojų žygį pirmadienį išvykę koledžo studentai. Nelaimė įvyko staiga nuokalnėje sugedus jų išsinuomoto autobuso stabdžiams. Nevaldomas autobusas įsirėžė į elektros stulpą, kuris suniokojo transporto priemonės stogą.

Į rytus nuo Manilos esančios Rizalio provincijos Tanajaus miesto saugos pareigūnas Darlito Bati Jr. sakė, kad tarp žuvusiųjų buvo vairuotojas ir vienas profesorius.

Pasak jo, pirmadienį mirė dar vienas asmuo. Autobuse buvo 62 žmonės, nors dokumentuose buvo įrašyti tik 58, sakė pareigūnas.

Smūgis buvo toks stiprus, kad buvo nuplėštas didžiulis gabalas autobuso stogo, ir aplink išsibarstė keleivių daiktai.

Kai nutiko nelaimė, iki galutinės vietos studentams buvo likę važiuoti apie pusvalandį. Dauguma ekskursijos dalyvių buvo IT studentai.

Kai kurie iš išgyvenusiųjų nelaimę sakė, kad prieš sugendant autobuso stabdžiams jautė svylančios gumos kvapą. Keli studentai sugedus autobusui apimti panikos pradėjo klykti.

Antradienio rytą vienas kunigas palaimino sudužusį autobusą ir nelaimės vietą bei meldėsi drauge su žuvusiųjų artimaisiais.

Šis autobusas buvo vienas iš kelių, kuriais į stovyklavietę keliavo keli šimtai koledžo studentų. Nelaimė įvyko Tanajaus mieste, apie 50 km į rytus nuo Manilos.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Užsisakykite 15min naujienlaiškius