Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Floridoje suimtas Donaldo Trumpo golfo klubo teritorijoje šaudęs vyras

Floridoje penktadienio paryčiais buvo suimtas vienas vyras, kuris šaudė į policijos pareigūnus, šūkavo apie JAV prezidentą Donaldą Trumpą ir uždengė vėliava registracijos stalą netoli Majamio esančio ir prezidentui priklausančio golfo klubo „Trump National Doral Golf Club“ vestibiulyje, pranešė vietos policija.
Floridoje suimtas Donaldo Trumpo golfo klubo teritorijoje šaudęs vyras
Floridoje suimtas Donaldo Trumpo golfo klubo teritorijoje šaudęs vyras / „Scanpix“/AP nuotr.

Pareigūnai gavo pranešimą apie „aktyvų šauklį“ apytiksliai 1 val. 30 min. vietos (8 val. 30 min. Lietuvos) laiku, žurnalistams sakė Doralo miesto policijos tarnybos viršininkas Hernanas Organvidezas.

Pasak jo, Doralo ir Majamio-Deido pareigūnai tuoj pat atvyko į incidento vietą, kur įvyko susišaudymas su tuo vyru, po kurio jis buvo „neutralizuotas“ ir sulaikytas.

Majamio-Deido policijos vadovas Juanas Perezas sakė, kad įtariamasis šaukė apie D.Trumpą ir „aktyviai šaudė“.

„Jis šaukė ir rėkė kažką apie prezidentą Trumpą. Tai viskas, ką šiuo metu žinome. Taip pat jis turėjo JAV vėliavą, kurią uždengė registratūros stalą“, – pareiškė J.Perezas.

Ji pridūrė, kad vienas pareigūnas patyrė traumą, bet nepatikslino, kokią.

„Šie pareigūnai nedvejojo nė sekundės ir stojo į mūšį su šiuo asmenimi, aktyviai šaudžiusiu viešbučio vestibiulyje“, – nurodė J. Perezas.

„Jie rizikavo savo gyvybėmis, žinodami, kad jiems būtina įeiti į vidų ir išgelbėti žmonių gyvybes tame viešbutyje“, – pridūrė jis.

Anot policijos viršininko, į įvykio vietą išvažiavo Slaptosios tarnybos ir Federalinio tyrimų biuro (FTB) agentų, bet šiuo metu saugumą ten užtikrina vietos policija.

Auštant didžiulio golfo klubo teritoriją supo gausios policijos pajėgos, o virš incidento vietos skriejo naujienų tarnybų sraigtasparnių. Įėjimai buvo uždaryti, o pagrindiniai vartai buvo aptverti geltona įspėjamąja juosta, už kurios stovėjo nusikaltimų tyrėjų automobilis.

Golfo klubą, anksčiau žinomą kaip „Doral Resort & Spa“, 2012-aisiais nupirko dabartinio JAV prezidento verslo imperija „The Trump Organization“. Klubo pagrindinis aikštynas vadinamas „Mėlynąja pabaisa“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius