Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Floridoje sulaikytas prekybos centre šaudynes surengti grasinęs vyras

JAV Floridos valstijoje teisėsaugos pareigūnai sulaikė 26 metų Richardą Claytoną, pasisakantį už baltųjų rasės viršenybę, kuris feisbuke pagrasino surengti šaudynes „Walmart“ prekybos centre, skelbia televizijos kanalas ABC.
Floridos policija
Floridos policija / „Scanpix“/„Sipa USA“ nuotr.
Temos: 2 Florida Šaudynės

Vyras buvo suimtas rugpjūčio 9 d. po to, kai rugpjūčio 6 d. jis feisbuke perspėjo, kad po kelių dienų atgaus savo „AR-15“ šautuvą ir patarė kitą savaitę neiti į „Walmart“ prekybos centrą.

„Dar trys dienos ir baigsis lygtinio paleidimo laikotarpis ir tuomet atgausiu savo „AR-15“. Kitą savaitę neikite į „Walmart“, – parašė R.Claytonas.

Vyrui buvo pateikti kaltinimai dėl raštiškų grasinimų nužudyti ar sužaloti. Federalinis tyrimų biuras anoniminį pranešimą apie vyro žinutę feisbuke gavo praėjusį antradienį.

Tarnybos į šį atvejų sureagavo po to, kai rugpjūčio 3 d. 21 metų užpuolikas pradėjo šaudyti į žmones sausakimšame prekybos centre „Walmart“ El Paso mieste. Prieš šią ataką, nusinešusią 22 žmonių gyvybes, įtariamasis internete paskelbė manifestą prieš imigrantus.

El Pase šaudęs 21 metų Patrickas Crusiusas buvo suimtas ir apkaltintas tyčine žmogžudyste, už kurią gali būti skirta mirties bausmė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius