-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Gazprombank“: pasisakymų apie Vladimiro Putino dukrą Kateriną Tichonovą nebuvo

„Gazprombank“ vadovo pavaduotojas Andrejus Akimovas suskubo paneigti savo žodžius apie Rusijos prezidento Vladimiro Putino dukrą, kuriuos antradienį citavo naujienų agentūrai „Reuters“.
Katerina Tichonova dalyvavo realybės šou, kuriame demonstravo gebėjimą šokti
Katerina Tichonova dalyvavo realybės šou, kuriame demonstravo gebėjimą šokti / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Antradienį skelbta, kad „Gazprombank“ vadovo pavaduotojas A.Akimovas patvirtino žiniasklaidos ilgą laiką skleistą informaciją, kad V.Putino dukra Katerina gyvena prisidengusi Tichonovos pavarde. Tai Rusijos viešojoje erdvėje jau tapo atvira paslaptimi.

„Tokių pareiškimų nebuvo, o A.Akimovas buvo labai nustebęs, kad solidūs žurnalistai net ne iškraipė informaciją, o ėmėsi tiesioginių manipuliacijų“, – pranešė „Gazprombank“ spaudos tarnyba, skelbia NEWSru.com

„Reuters“ pranešė, kad žurnalistai turi įrašą, kuriame A.Akimovas kalba apie V.Putino dukterį. „Mes įsitikinę, kad tai, ką citavome, yra absoliučiai teisinga“, – teigė naujienų agentūra „Reuters“. 

„Gazprombank“ spaudos tarnyba patvirtino, kad A.Akimovas šiuo metu yra išvykęs verslo reikalais į Kiniją ir „yra nustebęs dėl to, ką perskaitė“. 

Tuo metu V.Putinos atstovas spaudai Dmitrijus Peskovas tvirtino, kad neturi informacijos apie privatų K.Tichonovos gyvenimą ir pažymėjo, jog spaudoje sklando daugybė gandų apie V.Putino dukrą – esą tiesos ten labai jau mažai. 

Antradienį skelbta, kad „Reuters“ tyrimas rodo, kad vos du butus ir vietą automobilių stovėjimo aikštelėje deklaruojantį V.Putiną nustelbia jo dukros turtai. O šiuos turtus krauti padeda būtent Kremliaus vadovui pavaldus patikimųjų ratas. 29-erių metų Katerina yra ištekėjusi už Kirilo Šamalovo, Nikolajaus Šamalovo sūnaus. Katerina ir Kirilas per trumpą jaunos šeimos gyvenimą jau spėjo užgyventi net 2 milijardų dolerių bendrą turtą.​

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius