Laisvas žodis nereiškia palaidas.  Prenumeratai iki - 60%
Išbandyti

Girtas muziejaus darbuotojas sukėlė ugnį

Girtas elektrikas sukėlė ugnį garsiame Maskvos dailės muziejuje, kai užmigo rūkydamas cigaretę, naujienų agentūrai RIA sekmadienį pranešė policijos šaltinis.
Cigaretė
Cigaretė / Photos.com nuotr.
Temos: 1 Cigaretės

Liepsna Tretjakovo galerijoje pasirodė technikos pastate, kuris yra šalia svarbiausios galerijos, ir sugadino techninę įrangą, bet nė vieno iš vertingų meno darbų nenukentėjo.

Policijos šaltinis RIA sakė, kad ugnį sukėlė 49-erių darbininkas, bet Maskvos muziejaus atstovė teigė, jog dar sunku pasakyti, kodėl kilo gaisras, informuoja „Reuters".

„Remiantis preliminariais duomenimis, girtas vyras užmigo su degančia cigarete. Darbininkas dabar yra Intensyviosios terapijos skyriuje, todėl neįmanoma paimti parodymų dėl nelaimingo atsitikimo“, – teigiama pranešme.

Šioje Maskvos galerijoje yra dalis žinomiausių Rusijos meno kūrinų, nuo 9-ojo šimtmečio ortodoksų piktogramų iki 19 šimtmečio impresionizmo kūrinių ir garsių Rusijos rašytojų portretų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius