Ir vasarą naujienų netrūksta. 3 mėn. prenumerata vos už 1,49 Eur!
Išbandyti
2023 10 19

„Hamas“ pagrobto vaikino dėdė: vaizdo įraše – sumušti, surišti vaikinai, Almogas vienas iš jų

Vaizdai iš festivalio „Supernova“ Gazos Ruožo pasienyje, kur įsiveržę „Hamas“ smogikai nužudė daugybę jaunų žmonių, sukrėtė ne vieną. Spalio 7-osios rytą taip prasidėjo šios grupuotės žudynės Izraelyje. Šalia nužudytųjų dar daug žmonių buvo paimta į nelaisvę. Tarp jų ir Almogas, kurio dėdė Aviramas Meir interviu 15min sakė savo sūnėną atpažinęs „Hamas“ išplatintame vaizdo įraše. Iš apyrankės ir grandinėlės ant kaklo.

– Jūsų sūnėnas Almogas Meir Jan buvo vienas iš spalio šeštąją vykusio Supernovos festivalio dalyvių. Kitą dieną jį suėmė ir pagrobė Hamas. Ar tai buvo paskutinis kartas, kai girdėjote apie savo sūnėną?

– Taip. 7.45 val. Jis paskambino savo motinai ir pasakė, kad visur šaudo raketos. Jis nežinojo, kas vyksta. Ir jis jai skambino. Jis jai skambino kas pusvalandį. Sakė, kad ją myli. Pasakę, kad ją myli ir padėjo ragelį. Tai buvo paskutinis Almogo skambutis.

Po kelių valandų, apie vidurdienį, gavome vaizdo įrašą. Jį nufilmavo ir išleido „Hamas“. Įraše matosi maždaug penki vaikinai, kurie yra parversti ant žemės purviname kambaryje. Kai kurie yra sumušti, kai kurie surišti. Visi atrodo išsigandę. Ir Almogas yra vienas jų.

– Kalbant apie šį vaizdo įrašą, kokios detalės ar kiti ženklai patvirtina, kad tai yra jūsų artimasis?

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Playtime 2024“ – jau rugsėjį Kauną sudrebins didžiausias Lietuvoje kompiuterinių žaidimų festivalis
Reklama
Kaip sutaupyti įsirengiant automatinę laistymo sistemą?
Reklama
Testas apie vėjo elektrines: ką žinote apie elektros gamybą iš vėjo?
Reklama
Dantų atkūrimas per parą – implantacijos laimėjimas, leidžiantis akimirksniu susigrąžinti šypseną
Užsisakykite 15min naujienlaiškius