Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Irane sudužus privačiam turkų lėktuvui, žuvo visi 11 juo skridusių žmonių

Irano pietvakariuose sudužus privačiam Turkijos lėktuvui, žuvo visi 11 juos skridusių žmonių, pirmadienį pranešė Irano valstybinė žiniasklaida.
Irane nukrito lėktuvas
Irane nukrito lėktuvas / Twitter nuotr.

Turkijos ir Irano pareigūnai nurodė, kad katastrofą patyrusiu lėktuvu skrido aštuoni keleiviai ir trys įgulos nariai. Iš Šardžos į Stambulą skridęs orlaivis sudužo sekmadienį vakare Zagroso kalnuose.

Turkijos žiniasklaida skelbia, kad lėktuvu, be trijų įgulos narių, skrido įtakingo turkų verslininko dukra Mina Basaran ir septynios jos draugės. Kelias pastarąsias dienas jos praleido Jungtiniuose Arabų Emyratuose, kur šventė M. Basaran vestuves.

Visą orlaivio įgulą taip pat sudarė moterys, skelbia žiniasklaida.

Nelaimės priežastis kol kas nežinoma.

Irano valstybinė naujienų agentūra IRNA pranešė, kad gelbėtojai katastrofos vietoje aptiko dešimt kūnų, kurie sraigtasparniu bus nugabenti į Šahre Kordo oro uostą, esantį maždaug už 400 km į pietus nuo Teherano.

Gelbėtojai tebeieško 11-tos aukos kūno, nurodė agentūra ir pridūrė, kad atpažinti visi rasti palaikai išskyrus du kūnus, kurie smarkiai apdegę.

Lėktuvo juodosios dėžės jau rastos ir bus perduotos turkų pareigūnams, sakė provincijos, kurioje sudužo orlaivis, vicegubernatorius Jafaras Madani.

VIDEO: Aviakatastrofa Irane: gedintys artimieji naujienų laukia oro uoste

Mažiau nei prieš mėnesį Zagroso kalnuose sudužus oro bendrovės „Aseman Airlines“ dvimotoriam lėktuvas ATR-72, žuvo visi 66 juo skridę žmonės.

Lėktuvas iš radarų ekranų dingo vos pakilęs iš Teherano oro uosto. Nelaimė įvyko kalnuose siaučiant pūgai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius