Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Islamo valstybė“ paskelbė elgesio su sekso vergėmis taisykles

Vadinamoji „Islamo valstybė“ nepaliauja šiurpinti barbarišku elgesiu. JAV žvalgybos paviešinti dokumentai rodo, kad gaujos nariai nustatė taisykles, kurių privalo laikytis į sekso vergiją paimtų belaisvių moterų savininkai, rašo „The Washington Times“.
Buvęs "Islamo valstybės" lyderis Abu Bakr al Baghdadi
Buvęs „Islamo valstybės“ lyderis Abu Bakr al Baghdadi / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 Islamo valstybė

Skelbiama, kad tokie nurodymai suformuluoti po kelių incidentų, kai IS džihadistai pažeidė elgesio su moterimis įkaitėmis taisykles.

Viena iš paskelbtų 15 taisyklių draudžia tėvui ir sūnui turėti lytinių santykių su ta pačia moterimi. Taip pat draudžiama vienam vyrui turėti lytinių santykių su mama ir dukra.

Taip pat skatinama dalintis moterimis vergėmis, nes jos yra „bendra brolių nuosavybė“. „Jei vienas asmuo turi dvi seseris, jis gali miegoti tik su viena iš jų. Su kita galės sugulti tik aną pardavęs, atidavęs ar paleidęs į laisvę“, – sakoma šiurpiuose nurodymuose.

Taisyklės taip pat nurodoma, kad apvaisinęs vergę šeimininkas privalo sudaryti sąlygas jai pagimdyti ir jokiu būdu negali griebtis aborto. Taip pat nurodoma, kad sekso vergėms negali būti užkraunami tokie fiziniai darbai, kurių jos negalėtų atlikti.

Tai jau ne pirmas toks dokumentas, įrodantis, kad „Islamo valstybės“ džihadistai ne tik paverčia užimtų miestų gyventojus vergais, bet ir išnaudoja moteris seksualiai. 

2014 metų gruodį buvo paviešintas dokumentas, pavadintas „Klausimai ir atsakymai apie verges moteris ir jų laisvę“. Irako mieste Mosule paviešintas dokumentas apibrėžė, kada džihadistai gali užsiimti seksu su merginomis ir moterimis.

Manoma, kad tokius dokumentus surašyti privertė gaujos gretose pasitaikę vaikų prievartavimo atvejai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius