-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 01 07 /15:15

Išpuolis Paryžiuje: prie policijos komisariato nušautas įtariamas teroristas

Naujas išpuolis sukrėtė Prancūzijos sostinę. Paryžiuje prie policijos komisariato nušautas žmogus, bandęs įsiveržti į pastatą su ginklu.

Prancūzijos žiniasklaidos teigimu, peiliu ginkluotas vyras bandė įsiveržti į policijos komisariatą Paryžiaus šiaurinėje dalyje esančiame 18-ajame rajone. Neoficialiais duomenimis, bandydamas įbėgti į policijos komisariato patalpas vyras šaukė radikalaus islamo šūkius. 

Į įvykio vietą išskubėjo specialiųjų pajėgų būrys, baiminamasi dar vienos atakos.

Šalia komisariato esančioms įstaigoms buvo liepta skubiai užsidaryti, evakuotas tame pačiame rajone esantis vaikų darželis. Užpuolikas vilkėjo liemenę su, kaip įtarta, sprogstamu užtaisu. Vėliau paaiškėjo, kad „savižudžio diržas“ yra netikras.

„Ketvirtadienio rytą vienas vyras mėgino užpulti policininką policijos nuovados registratūroje, bet buvo pašautas policijos“, – sakė Vidaus reikalų ministerijos atstovas Pierre'as-Henry Brandet.

Nustatyta, kad po vyro paltu buvo prie juosmens segamas krepšelis, iš kurio kyšojo laidai, bet ten nebuvo jokių sprogmenų, naujienų AFP pasakojo vienas tyrimui artimas šaltinis.

Vienas įvykio liudininkas sakė naujienų agentūrai AFP, kad girdėjo „2–3 šūvius“ per incidentą, įvykusį praėjus lygiai metams po to, kai džihadistai nužudė 12 žmonių per išpuolį „Charlie Hebdo“ redakcijoje Paryžiuje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius