Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Įtariamo sprogimo Tailande organizatoriaus namuose – 200 padirbtų pasų

Šeštadienį Tailando policijos areštuoto užsienio piliečio namuose kratos metu rasta net 200 padirbtų pasų. Įtariama, kad vyras aprūpindavo jais ne tik nusikalstamo pasaulio atstovus, bet ir pabėgėlius, rašo news.vice.com.
Įtariamas sprogdintojas
Įtariamas sprogdintojas / AFP/„Scanpix“ nuotr.

„Jis nebendrauja su teisėsauga. Kol kas galime pasakyti tik tiek, kad jis neketina atskleisti jokios informacijos apie savo bendrininkus ar sprogimo organizavimą Bankoke“, – teigė Tailando policijos atstovas Prawuthas Thavornsiris.

Kol kas jokia grupuotė neprisiėmė atsakomybės už sprogimą Bankoko miesto centre, kurio metu žuvo 20 ir buvo sužeista daugiau nei šimtas asmenų.

Teigiama, kad suimtas užsienio pilietis dalyvavo prekybos žmonėmis ir kontrabandos tinkle. Būtent todėl jam buvo reikalingi padirbti pasai bei kiti dokumentai.

Teisėsauga paneigė pasklidusius gandus, kad sulaikytas vyras gali būti Turkijos pilietis. „Mes nežinome, ar jis turkas, ar ne. Pasas, kurio kopija buvo išplatinta, yra padirbtas“, – teigė P.Thavornsiris.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius